Title

GPS kiegészítők

Starter

-22% Szájmaszk 3M 9501V+ KN95 (FFP2) 1 darabos csomag koronavírus maszk 3m ffp2 n95

Szájmaszk 3M 9501V+ KN95 (FFP2) 1 darabos csomag

Az eldobható arcmaszk háromrétegű védelmi rendszert kínál, amely megakadályozza a levegőben terjedő finom részecskék és a mérgező gázok be- és kilégzését. Dermatológiailag tesztelt, bőrbarát szűrőkendőből készül, amely hatékony védelmet nyújthat a por, allergének vagy szennyeződések ellen. Az FFP2 védelmi osztályhoz tartozó légzésvédő álarcok olyan munkakörnyezethez alkalmasak, ahol aeroszolokkal, köddel és füsttel kerülhetünk érintkezésbe, ami hosszú távon légúti betegségek kialakuláshoz vezethetnek. Az FFP2-es maszkok a levegő max. 95%-át szűrik meg 1 mikron részecske nagyságig. Ez a maszk helyes használat és járulékos védelmi intézkedések (pl. rendszeres kézmosás) mellett javíthatja a védelmet a vírusokkal szemben is.

Gyártó: Starter

Részletek, műszaki paraméterek

Egy doboz 1 db szájmaszkot taralmaz Termék átvételére szemlyesen NINCS lehetőség, rendeléseket érkezési sorrendben szolgálunk ki kérjük csak annyit rendeljen amennyire feltétlenül szüksége van!  Kérjük ide kattintva olvassa el a kormányzati tájékoztatót. A 14 napos elállási jog ennél a temréknél nem gyakorolható, mivel higiéniai termékről van szó!

4.500 Ft 3.500 Ft (2.756 Ft + Áfa)

Vásároljon tőlünk vagy próbálja ki szoftverünket saját készülékével! Támogatott készülék márkák
  • TKSTAR LOGO TKSTAR Hordozható nyomkövető készülékek
  • COBAN LOGO COBAN Jármű nyomkövető készülékek
  • YIXING LOGO YIXING Felnőttek és gyerekek számára gyártott nyomkövető karórák
  • <p>Flottakövető CANBUS-os készülékek</p> TytanSAT Flottakövető CANBUS-os nyomkövetők
  • <p>NINGMORE LOGO</p> NINGMORE Hordozható készülékek
  • <p>eg</p> Starter Maszkok és kézfertőtlenítők
  • REACHFAR LOGO REACHFAR Hordozható nyomkövető készülékek
Nem tud dönteni? Kérdezzen, segítünk! Kattintson az alábbi gombra és válasszon a megjelenő kapcsolatfelvételi lehetőségek közül!