Title

Rólunk

Amit tudnia kell rólunk

Mivel foglalkozunk?

Térképes rendszerünk segítségével mindig tudni fogja, merre járnak járművei, szerettei, házi kedvencei, csomagjai. Olyan teljes körű rendszert kínálunk, amelyet üzleti és magán célra egyaránt használhat - mindezt hűségidő nélkül, megfizethető áron, vagy akár ingyenesen is. Szolgáltatásunkban - igény szerint - nyomkövető készülékeket is biztosítunk, de máshonnan vásárolt saját, meglévő eszközeit is használhatja.

Mit kínálunk?

A felnőttek, gyermekek, gépjárművek, kerékpárok, állatok, stb. számára testreszabott GPS készülékek által szolgáltatott adatokat azonnal vagy visszamenőleg, bármikor, bármilyen eszközzel (számítógép, tablet, mobiltelefon) megtekinthető. Az adatokat saját szervereinken tároljuk, biztonsági őrség által védett szerverparkban - így ahhoz illetéktelenek nem juthatnak hozzá.

Szolgáltatásaink számítástechnikai műszaki hátterét az Invitech Solutions Zrt (Invitel csoport), a GSM hálózati működést a Vodafone Magyarország Zrt biztosítja.

Egyedülálló módon mindegyik tarifacsomagunk ugyanazt a teljes körű szolgáltatást nyújtja. A szolgáltatás díját csupán az adatok tárolásának – szabadon választható és bármikor módosítható – időtartama határozza meg. Különböző típusú nyomkövető készülékeihez (gyermek, kerékpár, autó, kamion, munkagép, hajó, motor, állat, stb.) különböző adattárolási időtartamokat rendelhet, miközben ugyanazon a felületen követheti egyszerre valamennyit.

Rendszerünket felhasználóink visszajelzései, igényei alapján folyamatosan fejlesztjük.

2019 január 1.-től készülékeink és szolgáltatásaink megrendelésére már webes felületen is lehetőséget biztosítunk. Jelentősen bővült kínálatunk, új nyomkövető készülékekkel már nem csak járműveit követheti nyomon. A tőlünk vásárolt készülékeket beüzemelve veheti át, de megrendelheti annak beszerelését is járművébe. Kerékpár, hajó, motor, munkagép, stb. nyomkövetését is megoldjuk.

A folyamatos és minőségi szolgáltatást tekintjük fő feladatunknak. Biztosítani kívánjuk, hogy az általunk üzemeltetett nyomkövető rendszer színvonala - a jogszabályi követelmények betartása mellett – partnereink igényeinek maradéktalanul megfeleljen. Ennek érdekében minőségirányítási rendszert működtetünk (MSZ EN ISO 9001: 2015). A minőségbiztosítási folyamatot rendszeresen újra értékeljük és folyamatosan fejlesztjük.

Horváth Zoltán ügyvezető igazgató

Cégtörténet

 • 2019

  2019-tól Online értékesítési felületet (webáruház) hoztunk létre, számos gyártó által kínált eszközzel. Új, kedvezőbb árakat és díjszabást vezettünk be.

 • 2015

  2015 januárjától rendszerünket teljesen újraterveztük, a mai igényeknek megfelelően átalakítottuk és nem csak a vállalati, hanem a magánfelhasználók számára is érdekes és hasznos funkciókkal láttuk el. Az új változatot 2016.-tól üzembe állítottuk, s mindennek eredményeképpen ma már egy modern, több platformon is használható rendszert tudunk  kínálni. 

 • 2014

  2014-ben cégünk elsőként kapta meg magyarországi nyomkövető cégek közül a Magyar Szolgáltató minősítést. Szolgáltatásunk hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint az évek óta folyamatosan növekvő és elégedett felhasználók köre.

 • 2013

  2013-ban a nyomkovetes.net márka kiérdemelte a MagyarBrands díjat, mint hazánk egyik legismertebb, GPS nyomkövetéssel foglalkozó vállalkozása és a TOP 100 Üzleti Márka egyike lett.

 • 2010

  Saját nyomkövető szoftver üzemeltetéséne megkezdése, korábbi ügyfelek migrálása új nyomkövető rendszerbe.

 • 2007

  Nyomkövetési megoldások fejlesztésével 2007 óta foglalkozunk, kezdetben Skysolutions Kft, majd 2011-től FlexCom Kommunikációs Kft néven. A Skysolutions Kft. egy svéd nyomkövető cég magyarországi képviseleteként jött létre, a svéd cég szoftverét és készülékét értékesítette. Ezt 2010-től saját fejlesztésű szoftverre cseréltük.