Title

Belső ellenőrzés a GPS technológia segítségével

Egyéb

<p>belsoellenorzes</p>

Belső ellenőrzés a GPS technológia segítségével

A belső ellenőrzés feladata egyrészt a jogszabályoknak, belső szabályzatoknak való megfelelés biztosítása, másrészt a kockázatkezelés, ellenőrzés és irányítás optimalizálásának segítése.

Saját fejlesztésű GPS nyomkövető eszközeink hatékonyan támogatják a belső ellenőrzést!

FLEXCOM Raklap GPS dobozban

A köztulajdonban álló cégeknél 100 fő foglalkoztatott létszám és 1,2 milliárdos árbevétel felett törvény írja elő a belső ellenőrzés szervezetének és működésének kialakítását. Emellett a magántulajdonban álló gazdasági társaságok belső kontrollját is hatékonyan támogatja új fejlesztések, az FP1210 és FP1410 GPS készülékek. Ezek lehetővé teszik az anyagok, áruk mozgásának nyomon követését, és az esetleges cégen belüli lopások hatékony kiszűrését.

Hogyan segítik az FP1210 és FP1410 GPS nyomkövetők a belső ellenőrzést?

A készülékeket úgy alakítottuk ki, hogy könnyen és észrevétlenül elrejthetők legyenek a szabványos EUR raklapokban (lyukfúróval lehet kialakítani számukra a helyet a faanyag belsejében). Ezután a készülék lehetővé teszi a raklapos áru aktuális helyzetének és mozgásának valós idejű követését, legyen az a világ bármely pontján. Az FP1210 és FP1410 GPS készülékek digitális kerítés és elmozdulás riasztás funkciókkal is rendelkeznek, így a biztonsági szolgálatok munkáját is segíthetik. Ez utóbbiak segítségével a belső lopások (is) gyorsan észlelhetők, megakadályozhatók. 

Hogyan működnek a GPS nyomkövetők?

A készülékekbe beépített GPS chip fogadja a műholdakról érkező jeleket, majd a világ bármely részén használható SIM-kártyánk segítségével továbbítja azokat a mobilszolgáltatók GSM hálózatán (2G vagy 4G) keresztül a Flexcom központi szerverére, amely feldolgozza és tárolja a beérkező adatokat. 

A nyomkövető készülék tulajdonosa internetes böngésző vagy mobiltelefonos alkalmazásunk segítségével hozzáférhet ezekhez az adatokhoz, térképen megjelenítheti a készülék pozícióját, útvonalát. 

A riasztásokat SMS-ben, email-ben vagy azonnali telefonos értesítésként is kérheti.

További részletekért, bemutatók megtekintéséért kattintson ide és tekintse meg a termék adatlapját!