Title

Itt a saját fejlesztésű kerékpár GPS nyomkövető készülékünk, az FB222

Egyéb

<p>fb222</p>

Itt a saját fejlesztésű kerékpár GPS nyomkövető készülékünk, az FB222

Nagy érvágás a kerékpározás szerelmeseinek, ha a biciklinek váratlanul nyoma veszik, mivel az előkerülés esélye sajnos minimális. Bemutatjuk saját fejlesztésű és gyártású kerékpár GPS nyomkövető készülékünket, amivel bárki könnyedén gondoskodhat kerékpárjának védelméről. Az FB222-vel és a hozzá tartozó speciális magyar nyelvű szoftverrel feltűnés nélkül tartható szemmel a kerékpár.

 

2in1: Védelem és sportteljesítmény mérés egyben

 

Az FB222 bármikor, pillanatokon belül információt küld mobiltelefonunkra a kerékpár tartózkodási helyéről, 5 méteres pontossággal. A riasztási funkciót bekapcsolva pedig azonnali értesítést kapunk arról, ha illetéktelenek elmozdítják. A készülék emellett a szintén magyar fejlesztésű nyomkövető szoftverrel szerves egységet alkotva alkalmas a kerékpárral megtett út valós idejű vagy utólagos térképes megtekintésére, és teljesítménymérésre is. A statisztikák, diagramok (sebesség, megtett út, magasság, stb.) és térképek segítségével könnyedén nyomon követhetjük sportteljesítményünket.

 

A készüléket elsősorban kerékpár tulajdonosoknak fejlesztettük ki, de mérete és funkciói tökéletesen alkalmassá teszik más járművek, személyek vagy csomagok követésére is.

 

30 nap készenléti idő, masszív felépítés

 

A készülék erős akkumulátorának köszönhetően kiemelkedő, 30 napos készenléti időt biztosít, így nem kell folyton töltőre tenni. Lemerülés esetén a töltő csatlakoztatásakor a készülék automatikusan bekapcsol. Az FB222 masszív felépítésű, a külső hatásoknak nagymértékben ellenáll, burkolata pedig vízálló (IP65 védelem). Speciális, általunk gyártott biztonsági csavarokkal lehet a kulacstartó alá rögzíteni. A készülék beépített, a világ bármely pontján használható SIM kártyával rendelkezik. A nyomkövető méretei: magasság: 20,2 mm, szélesség: 41,8 mm, hossz: 85 mm.

 

Magyar nyomkövető szoftver extra funkciókkal

Az FB222 mögött erős szoftveres támogatás áll. A magyar nyelvű, általunk kifejlesztett szoftver lehetővé teszi, hogy egy asztali gépen és mobiltelefonon is elérhető alkalmazással kommunikáljunk a nyomkövető készülékkel. Így egy térképes felületen valós időben követhetjük a kerékpár megtett útját, és akár hónapokra visszamenőleg is megnézhetjük a bejárt útvonalakat.

 

Információk a vásárláshoz

 

Az FB222 kerékpár GPS nyomkövetőt csomagban lehet megrendelni weboldalunkról. Ennek tartalma:

  • FB222 nyomkövető készülék beépített, egész világon használható SIM kártyával,
  • töltő és töltőkábel,
  • biztonsági csavarok és csavarkulcs(fej),
  • 1 év előfizetés a magyar nyelvű szoftverre, asztali gépre és mobiltelefonra (évente megújítható)

 

A készüléket beállítva, használatra készen adjuk át. A folyamatos nyomkövetéshez számítógépes vagy mobiltelefonos internetkapcsolat szükséges. A készüléket önmagában nem árusítjuk, kizárólag az általunk biztosított internetes SIM-kártyával és nyomkövető szolgáltatással együtt vásárolható meg. Az egy év letelte után a SIM-kártya és a szoftver előfizetés megújítási díja: bruttó 15.000 Ft/év.  A szolgáltatásra történő előfizetéshez az ehhez kapcsolódó Általános Szerződési Feltételek elfogadása szükséges.

 

FIGYELEM! Tilos a készüléket szétszerelni, mert az a szigetelés megbontásával a készülék károsodását okozhatja, valamint a garancia elvesztésével is jár. Biztonsági címkével védjük a nyomkövetőt. A készülékben található beépített SIM-kártya házilag nem cserélhető. Ha a készüléket másra kívánja átruházni, kérjük, hogy a szükséges beállítások elvégzése érdekében lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal!

 

A készülékre 1 év garanciát vállalunk. A garanciális idő lejárta után is szervizeljük a készüléket, minden alkatrész cseréjét (az akkumulátorét is) vállaljuk.

Megrendelés itt!