Title

Koronavírus: Aktuális információk a kiszállításról

Egyéb

BLOG

Koronavírus: Aktuális információk a kiszállításról

Kedves Vásárlóink!

A biztonság jelenleg is elsődleges. Köszönjük, hogy a koronavírus kapcsán kialakult nehéz helyzetben is sokan szavaznak bizalmat nekünk azzal, hogy webáruházunkból vásárolnak. Termékeink és szolgáltatásaink fontos szerepet töltenek be most is a jármű-, értéktárgy és személyvédelem területén. Csapatunk ezentúl is teljesíti a webáruházunkba beérkező rendeléseket. A koronavírus járvány miatt az alábbi változásokról szeretnénk tájékoztatni Önöket:

  • Továbbra is tudnak vásárolni webáruházunkból, a termékek kiszállítása jelenleg és a továbbiakban is működik. Az Önök és munkatársaink védelme érdekében azonban a személyes átvételi lehetőséget szüneteltetjük. A csomagpontra történő rendelés is szünetel.
  • A futárszolgálat dolgozói személyes kontaktus nélkül, egy arra kijelölt helyen veszik át tőlünk a csomagokat.
  • Naponta több alkalommal fertőtlenítünk a raktárban.
  • Megkérjük Önöket, hogy ha lehet, telefonhívás helyett inkább e-mailen vegyék fel velünk a kapcsolatot, kollégáink igyekeznek mindenkinek a lehető legrövidebb időn belül válaszolni.
  • Csapatunk legtöbb tagja home office-ban, otthonról dolgozik, mivel mi is mindent szeretnénk megtenni a vírus terjedésének megakadályozásáért. Köszönjük kollégáinknak, hogy a jelenlegi helyzetben is helytállnak.

Bízunk benne, hogy a világ mielőbb túljut ezen az embert próbáló helyzeten. Maradjanak egészségesek, vigyázzanak önmagukra és egymásra, mi állunk továbbra is a rendelkezésükre.

A Flexcom Kommunikációs Kft. csapata

nyomkovetes.net