Title

Koronavírus: Változások a GPS nyomkövetés területén

GPS hírek

BLOG

Koronavírus: Változások a GPS nyomkövetés területén

Kedves Vásárlóink!

Tájékoztatni szeretnénk Önöket arról, hogy a járványhelyzet milyen változásokat hozott a gps nyomkövetés területén. Mi azt tapasztaljuk, hogy egyre több rendelés érkezik webáruházunkba, ami egyértelmű jele annak, hogy a biztonság szerepe felértékelődött a mindennapokban. Megnőtt a kereslet például a TK905 mágneses nyomkövetők iránt, amelyekkel az autók, motorok, hajók, egyéb gépjárművek és értékes csomagok biztonságáról lehet gondoskodni. Előnyük, hogy mágneses talpukkal másodpercek alatt rögzíthetők, így nem igényelnek beszerelést. Hosszú készenléti idejüknek (akár 6 hónap) köszönhetően pedig nem kell folyton tölteni őket.

A járványhelyzet miatt a tömegközlekedés kerülendő, egyre többen közlekednek kerékpárral. Ezzel párhuzamosan egyre nagyobb igény mutatkozik a kerékpárokhoz kifejlesztett készülékekre is. Itt olyan kreatív megoldásokkal is találkozhatunk, mint a hátsó lámpába szerelt gps nyomkövető.

A nyakörvre szerelhető kisállat nyomkövetők iránt is egyre nagyobb a kereslet. A hozzájuk beszerezhető szoftver segítségével számítógépről vagy telefonról bárhonnan és bármikor látni lehet, hol van éppen házi kedvencünk.

Beszállítóinktól időben beszerezzük a készülékeket, így a megnövekedett vásárlói igényt akadálytalanul teljesíteni tudjuk. Arról is gondoskodunk, hogy a termékek biztonságosan eljussanak vásárlóink otthonába. A járványhelyzet miatt a csomagpontra történő szállítás és a személyes átvétel szünetel, viszont a kiszállítás akadálytalanul működik.

 

Köszönjük a belénk vetett bizalmat. Vigyázzanak magukra, maradjanak egészségesek!

 

A Flexcom Kommunikációs Kft. csapata

nyomkovetes.net