Title

Lopásellenes GPS technológia az építőiparban

Egyéb

<p>epitoipar</p>

Lopásellenes GPS technológia az építőiparban

Az építőiparban jelentősek a vagyonvédelmi kockázatok: az építési területeken nem ritkák a csoportos, szervezett lopások sem, melyek különösen nagy kárt okozhatnak a raklapokra csomagolt anyagok, eszközök tömeges eltulajdonításával. 

FLEXCOM FP1210 Raklap GPS

Saját fejlesztésű GPS nyomkövető eszközünkkel megelőzhető ez a fajta lopás!

Cégünk új fejlesztésével, az FP1210 és FP1410 GPS nyomkövető készülékekkel új szintre emelhető az építőipari lopások elleni védelem!

Hogyan védhetők meg a építőipari eszközök, anyagok az FP1210 és FP1410 GPS nyomkövetőkkel?

A készülékeket úgy alakítottuk ki, hogy könnyen és észrevétlenül elrejthetők legyenek a szabványos EUR raklapokban (lyukfúróval lehet kialakítani számukra a helyet a faanyag belsejében). Ezután a készülék lehetővé teszi a raklapos áru aktuális helyzetének és mozgásának valós idejű követését, legyen az a világ bármely pontján. Az FP1210 és FP1410 GPS készülékek digitális kerítés és elmozdulás riasztás funkciókkal is rendelkeznek, így a telephelyek, építési területek biztonsági szolgálatainak munkáját is segíthetik. Ez utóbbiak segítségével a lopások gyorsan észlelhetők, megakadályozhatók.

Hogyan működnek a GPS nyomkövetők?

A készülékekbe beépített GPS chip fogadja a műholdakról érkező jeleket, majd a világ bármely részén használható SIM-kártyánk segítségével továbbítja azokat a mobilszolgáltatók GSM hálózatán (2G vagy 4G) keresztül a Flexcom központi szerverére, amely feldolgozza és tárolja a beérkező adatokat. 

A nyomkövető készülék tulajdonosa internetes böngésző vagy mobiltelefonos alkalmazásunk segítségével hozzáférhet ezekhez az adatokhoz, térképen megjelenítheti a készülék pozícióját, útvonalát. 

A riasztásokat SMS-ben, email-ben vagy azonnali telefonos értesítésként is kérheti.

További részletekért, bemutatók megtekintéséért kattintson ide és tekintse meg a termék adatlapját!