Title

Magyar fejlesztés a logisztikai folyamatok optimalizálására

Egyéb

<p>logisztika</p>

Magyar fejlesztés a logisztikai folyamatok optimalizálására

Az utóbbi években nem ritkák a váratlan események a gazdasági környezetben és a cégek életében, így a piaci kihívásokra való gyors reagálás alapvető a termelékenység növeléséhez. A digitális átalakulás a logisztika területén is aktívan folyik, és jelentős versenyelőnyre tesznek szert azok a vállalkozások, amelyek élnek a technológia kínálta új lehetőségekkel.

FLEXCOM FP1410 Raklap GPS nyomkövető

Saját fejlesztésű GPS nyomkövető eszközünkkel optimalizálhatók a logisztikai folyamatok!

Cégünk új fejlesztésével, az FP1210 és FP1410 GPS nyomkövető készülékekkel egyszerűen és rendkívül hatékonyan nyomon követhetővé válnak a raklapos áruk - raktáron belül és azon kívül is. Ez lehetővé teszi a pontos készletnyilvántartás vezetését, és segíti a cégeket a megfelelő készletgazdálkodásban és a szállítások megtervezésében. 

A GPS-adatok elemzése lehetővé teszi a logisztikai teljesítmény mérését és az üzleti folyamatok optimalizálását. Az adatok alapján kiértékelhetők az anyagmozgatási feladatok és más kulcsfontosságú mutatószámok. Ez segít a logisztikai folyamatok optimalizálásában.

Hogyan segítik az FP1210 és FP1410 GPS nyomkövetők a logisztikai folyamatokat?

A készülékeket úgy alakítottuk ki, hogy könnyen és észrevétlenül elrejthetők legyenek a szabványos EUR raklapokban (lyukfúróval lehet kialakítani számukra a helyet a faanyag belsejében). Ezután a készülék lehetővé teszi a raklapos áru aktuális helyzetének és mozgásának valós idejű követését, legyen az a világ bármely pontján. Az FP1210 és FP1410 GPS készülékek digitális kerítés és elmozdulás riasztás funkciókkal is rendelkeznek, így a biztonsági szolgálatok munkáját is segíthetik.

Hogyan működnek a GPS nyomkövetők?

A készülékekbe beépített GPS chip fogadja a műholdakról érkező jeleket, majd a világ bármely részén használható SIM-kártyánk segítségével továbbítja azokat a mobilszolgáltatók GSM hálózatán (2G vagy 4G) keresztül a Flexcom központi szerverére, amely feldolgozza és tárolja a beérkező adatokat. 

A nyomkövető készülék tulajdonosa internetes böngésző vagy mobiltelefonos alkalmazásunk segítségével hozzáférhet ezekhez az adatokhoz, térképen megjelenítheti a készülék pozícióját, útvonalát. 

A riasztásokat SMS-ben, email-ben vagy azonnali telefonos értesítésként is kérheti.

További részletekért, bemutatók megtekintéséért kattintson ide és tekintse meg a termék adatlapját!