Title

Nyomkövetés szerelés és töltés nélkül: A tűpontos TELTONIKA FMT100

GPS hírek

Nyomkövetés szerelés és töltés nélkül: A tűpontos TELTONIKA FMT100

Vannak, akik szeretnének élni a nyomkövetés biztonsági és logisztikai előnyeivel, de visszatartják őket a készülékek működtetésével, beszerelésével járó nehézségek. Utóbbiak már egyetlen járműnél is gondot okozhatnak, flották esetében pedig sokszor megoldhatatlan technikai vagy szervezési feladatot jelenthetnek. Erre a problémára nyújt megoldást a Magyarországon újdonságnak számító TELTONIKA FMT100 gépjármű nyomkövető, melynek beszereléséhez nem szükséges szakember – bárki egyszerűen, saját kezűleg telepítheti a jármű akkumulátorához csatlakoztatva.

A készülék nagy teljesítményű, érzékeny belső High Gain GNSS antennája és speciális bilincs-csatlakozója lehetővé teszi, hogy bárki néhány perc alatt, könnyedén, közvetlenül a motortérbe (a motorháztető alá) telepítse a kisméretű készüléket. Ez azt is jelenti, hogy új autó vásárlása esetén sem kell szerelőhöz fordulni, mivel a készülék egyszerűen áthelyezhető egyik járműből a másikba, illetve garanciális probléma esetén sincs szükség arra, hogy szervizbe vigyük az autót. A csak saját akkumulátorukról működő készülékekkel szemben a Teltonika nagy előnye, hogy nem kell újra és újra feltölteni – ezt megoldja a jármű áramforrása.

A TELTONIKA FMT100 intelligens nyomkövető készülék, mely tűpontos: 3 méter alatti mérési pontossággal határozza meg az aktuális pozíció koordinátáit. A helymeghatározáshoz az amerikai GPS műholdas rendszeren kívül a GLOSSNASS, GALILEO, BEIDOU, SBAS, QZSS, DGPS, AGPS hálózatokhoz is képes kapcsolódni. Így, amíg a csupán GPS műholdas rendszerrel működő készülékek fémlappal leárnyékolhatók, ugyanez nem fordulhat elő a Teltonika modellel, mely a motorháztető alatt is működik. Ha esetleg lefagyna a készülék (bár ilyet még nem tapasztaltunk, és nem is hallottunk róla, hogy előfordult volna), akkor könnyedén újraindítható – ehhez csak le kell venni az akkusaruról, majd újra csatlakoztatni ahhoz.

A készülék magánemberek és cégek számára is ideális. Azonnal, akár 24 órán belül használatra készre felszerelhető vele több autós flotta is. SMS-ben, hűségdíj és szerződéskötés nélkül használható.

Mobiltelefonon és asztali gépen is elérhető, magyar nyelvű szoftverrel kommunikálhatunk az eszközzel. Ez esetben egy térképes felületen valós időben követhetjük a járműveket, és bármikor, akár hónapokra visszamenőleg is visszanézhetjük a bejárt utat és a várakozási pontokat. Így lehetővé válik, hogy csak a valóban megtett kilométerek alapján történjen az üzemanyagköltség elszámolás. Emellett automatikussá válik az útnyilvántartás, a menetlevelek elkészítése, és rengeteg riport, diagram lekérhető a gépjárművek által megtett útvonalakról.

A kedvező ár is a TELTONIKA FMT100 GPS autó nyomkövető előnyei közé tartozik. A tőlünk vásárolt készüléket beüzemelve, használatra készen adjuk át, és 1 év garanciát adunk hozzá.