Title

Bivalyerős lopás elleni védelem: TKSTAR TK905 GPS mágneses nyomkövető extra tudással

GPS hírek

<p>BLOG</p>

Bivalyerős lopás elleni védelem: TKSTAR TK905 GPS mágneses nyomkövető extra tudással

A GPS nyomkövetés ma már természetes. Sokféle készülék elérhető a piacon, ezek megbízhatósága és tudása elég vegyes. Ha szeretné a csúcsminőségét választani, akkor javasoljuk a TKSTAR TK905 mágneses nyomkövetőt, melyről számtalan pozitív visszajelzést kaptunk már vásárlóinktól. 3 hónap készenléti ideje kategóriájában kiemelkedő, és beszerelés nélkül, egyetlen mozdulattal rögzíthető a gépjárművekre.

Külső jellemzők

A TKSTAR TK905 elfér egy tenyérben, súlya pedig mindössze 168 gramm. Masszív felépítésű, burkolata kemény műanyag, mely a kisebb ütéseknek ellenáll. Erős mágneses talpa van, mellyel egyetlen mozdulattal elhelyezheti a gépjármű belső vagy külső felületén. Praktikus az alvázra tenni, ahol nincs szem előtt.

 

Megbízható működés, kiváló pontosság

A TKSTAR TK905 lehetővé teszi, hogy ön bármikor lekérje a készülék pozíció koordinátáit és az aktuális sebességet - a gyári paraméterek szerint 5 méteres pontossággal. Egy ilyen információ aranyat ér, ha illetéktelen kezekbe kerülne a gépjármű. Beépített mikrofonjának hála pedig lehallgathatja vele a környezeti zajokat és hangokat. Riasztást is kérhet a készüléktől, például elmozdulás vagy beállított sebességhatár átlépése esetén. A fenti funkciókat az eszközzel SMS-en keresztül kommunikálva is használhatja

 

GPS nyomkövetés magasabb szinten

Hűségdíj és szerződéskötés nélkül tettük elérhetővé magyar nyelvű szoftverünket, mely lehetővé teszi, hogy SMS helyett egy speciális, mobiltelefonos és számítógépes verzióban is elérhető alkalmazáson keresztül kommunikáljon az eszközzel, és a nyomkövetőt egy térképes felületen valós időben kövesse. Emellett hónapokra visszamenőleg megjelenítheti az eszköz korábbi útvonalait és várakozási pontjait!

 

3 hónap készenléti idő

A TKSTAR TK905 igen erős, 5000 mAh teljesítményű akkumulátorral rendelkezik, mely 3 hónap készenléti időt eredményez! A tényleges üzemidő függ a használat módjától, és attól is, milyen gyakran kommunikál a készülékkel.

 

A TKSTAR TK905 GPS nyomkövető ára a tudásához képest nagyon kedvező: mindössze 19.350 forint (ez már az áfát is tartalmazza). A készülékre 1 év garanciát adunk. Ha SIM-kártyát is rendel mellé, akkor teljesen üzemkészen kapja meg - akár már másnap átveheti az otthonában! Megrendeléshez kattintson Ide!